Καλώς ήλθατε στο

Silk Shop

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ για κάθε ηλικία! Το εξειδικευμένο προσωπικό και η πολυετής εμπειρία μας, θα είναι δίπλα σας ώστε να επιλέξετε για κάθε περίσταση το κατάλληλο προϊόν στην “κατάλληλη” τιμή. Ανακαλύψτε τώρα τα προϊόντα μας..

Προϊόντα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας, με τον επαγγελματισμό και το μεράκι που το διακρίνει. Είτε προσέλθετε στο κατάστημά μας, είτε προτιμήσετε το eshop, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΤΙΜΕΣ

Με συνεχείς έρευνες αγοράς και μελέτη των ανάλογων τάσεων, πετυχαίνουμε την ιδανική σχέση ποιότητας και κόστους για την ελληνική πραγματικότητα. Εγγυόμαστε την κατώτερη τιμή για τους διαθέσιμους κωδικούς!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Συνεργαζόμαστε με διακεκριμένες εταιρείες αποθήκευσης (logistics) αλλά και μεταφορικές εταιρείες συνδυάζοντας την ενδεδειγμένη προστασία κατά την μεταφορά με τις εξαιρετικά γρήγορες παραδόσεις στην πόρτα σας!

Για ρολόγια επιλέξτε

Silk Shop

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ρολόγια, από τους καλύτερους και πιο αναγνωρισμένους οίκους της Ευρώπης και Αμερικής. Συμβουλευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας και αποκτήστε ένα ρολόι κόσμημα για εσάς ή τον αγαπημένο σας.

Ρολόγια

Προσφορές